Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

leuk cadeau voor de kerstdagen

Per stuk verpakte meloenen

Precies op tijd voor de kerstdagen heeft Vicente Peris een nieuw format voor zijn merk Vicentin geïntroduceerd, dat bestemd is voor Piel de Sapo-meloenen. Het gaat om een individuele kartonnen doos, die gepresenteerd wordt als een culinair cadeau voor liefhebbers van meloenen als ook een nieuwe mogelijkheid voor de winkels van fruitretailers."We boden vroeger houten containers aan tijdens deze perioden en verkochten ze voor relatief hoge prijzen. Met karton hebben we een alternatief gevonden dat niet alleen goedkoper, maar ook veel veelzijdiger is wat betreft printing en vormgevingsmogelijkheden," zegt Alberto Montaña van Vicente Peris.

"Momenteel zitten we in het laagseizoen, dus zijn Vicentin-meloenen duurder gezien ze uit Brazilië moeten komen. Dit is ook de reden waarom onze fans nu een speciale container aangeboden krijgen."

Alberto Montaña zegt dat, hoewel het format is gelanceerd als promotie, het idee verrassend positief werd ontvangen door veel fruitwinkeleigenaren. Ze hebben interesse getoond om toegang tot het format te hebben om het het hele jaar door te kunnen verkopen. "Het is een mogelijkheid voor consumenten die zoeken naar iets om als cadeau te geven. Op dezelfde manier dat er speciale dozen zijn voor goede wijnen, zorgt dit unieke Vicentin-label ervoor dat meloenen een goed cadeau worden.

Meer informatie:
Alberto Montaña
Vicente Peris
Travesía de Roca, 1-3
46134 Foios, Valencia, SPAIN
T: +34 961491106
vicenteperis@vicenteperis.com
www.vicenteperis.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.