Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sweet Eve opnieuw winnaar ‘Beste AGF Product van het Jaar’

Waar Albert Heijn vorig jaar met de Sweet Eve aardbeien nog bekroond werd tot 'Beste AGF product van het jaar 2014-2015', weet dit jaar de Sweet Eve framboos de Nederlandse consument voor zich te winnen. Massaal werd er door de Nederlandse consument deelgenomen aan het grootschalige Nederlandse consumentenonderzoek, waarbij de Sweet Eve frambozen beoordeeld werden op diverse criteria, zoals prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid. Als winnaar in de AGF categorie mag de Sweet Eve framboos zich in Nederland met gepaste trots een jaar lang 'Beste Product van het Jaar' noemen.



Sweet Eve framboos: een zusje voor de Sweet Eve aardbei
Na het succes van de Sweet Eve aardbei, welke in juni 2014 geïntroduceerd werd op de Nederlandse markt, steeg de behoefte aan een kwaliteitsframboos. Gelukkig waren zachtfruitspecialist VitalBerry, groente- en fruithandelsbedrijf Bakker Barendrecht en supermarktketen Albert Heijn voorbereid. Al geruime tijd werd er samen met de Britse teler Peter Vinson, door middel van een uitgebreid teelt- en selectieprogramma gewerkt aan de ontwikkeling van een framboos die voldeed aan de strenge smaak- en kwaliteitseisen waar Sweet Eve voor staat. In mei 2015 was het dan zover: de Sweet Eve aardbei kreeg een zusje binnen het Sweet Eve programma: de Sweet Eve framboos.



Sweet Eve staat voor kwaliteit
De Sweet Eve framboos is net als de Sweet Eve aardbei in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Van april tot november shopt de consument de Sweet Eve frambozen dus gewoon bij de grootste supermarkt van Nederland. Dat de consument de hoogwaardige kwaliteit weet te waarderen, blijkt wel uit het feit dat Sweet Eve voor de tweede keer op een rij de prijs 'Beste Product van het Jaar' in de wacht weet te slepen.

www.sweeteveframbozen.nl

Publicatiedatum: