Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kompany van start met nieuwbouw op Fresh Park Venlo

Tholen - Komkommercoöperatie Kompany is van start gegaan met de bouw van een nieuw bedrijfspand op het Fresh Park Venlo terrein. Inmiddels is Wijnen Bouw met het grondwerk gestart en zijn de piketpaaltjes uitgezet. De verwachting is dat de nieuwbouw medio 2016 gereed zal zijn. De nieuwbouw vindt plaats bij ingang Gate 1, de noordelijke ingang van het terrein. Het nieuwe pand heeft een geconditioneerde bedrijfshal van 5.700 m2 en 830 m2 kantoorruimte op twee verdiepingen.

"De plannen voor een eigen huisvesting zijn er al langer, maar toen we nog in APO-verband werkten, waren we niet in de gelegenheid om nieuwbouwplannen te realiseren en hebben we de opslag en logistieke activiteiten altijd uitbesteed", vertelt adjunct-directeur Silvia Janssen-Voorbij. "Maar het is altijd onze wens geweest om alle activiteiten in eigen huis vanuit één centrale locatie uit te voeren. Dit stelt ons beter in staat een efficiënte, flexibele invulling te geven aan de processen en snel in te kunnen spelen op de wensen van de klant."

Voor meer informatie:
Kompany
Venrayseweg 182
5928 RH Venlo
Tel: 077-3030700
s.janssen@kompany.nl
www.kompany.nl