Foto-impressie van dragonfruitplantage Hainan (China)

Het tropische eiland Hainan, dat ten zuiden van China is gelegen, staat bekend om de teelt van vers fruit en exotische gewassen. Zo wordt er volop dragonfruit, papaja, mango, watermeloen en sterfruit geproduceerd.


Liu Jing Le van TaKxa brengt een bezoek aan de plantage. Op de achtergrond volwassen dragonfruit planten. Dragonfruit planten produceren 5 maanden per jaar fruit: vanaf de zomer tot halverwege het najaar. 

In de wintermaanden is Hainan een belangrijke groentenleverancier voor het vasteland. De groenten- en fruithandel is lucratief, wat telers in staat stelt om te investeren in arbeid, irrigatie, zaden en kassenbouw. Dragonfruit zaailingen

Deze zomer kondigde de regering in Hainan aan te gaan investeren in de teelt van wintergewassen door het oprichten van kwekerijen en centra voor de teelt van exotisch fruit. Op termijn zal dit ter vervanging zijn van de weinig rendabele rijst- en suikerrietteelt op het eiland. De regering hoopt hiermee een jaarlijkse productie van €24,5 miljard te realiseren.


Dragonfruit zaailingen: klaar om geplant te worden.


Op de plantage wordt ook op kleine schaal sterfruit geteeld.

 

Voor meer informatie:
Liu Jing Le
JinTaiHua Agriculture Products
Phone: +86 13480749683+86 13480749683
Email: liujle216@foxmail.com
Website: www.thx88.com
You'll need Skype CreditFree via Skype

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.