Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Marktonderzoeksrapport bio-AGF

De United States Organic Fruits and Vegetables Industry 2015 Market Research Report is een professionele en diepgaande studie naar de huidige staat van de biologische AGF-sector.

Het rapport geeft een basaal overzicht van de sector met inbegrip van definities, classificaties, applicaties en de ketenstructuur van de sector. Er wordt een marktanalyse van biologisch AGF gegeven voor de Amerikaanse markten met inbegrip van ontwikkelingstrends, het concurrentielandschap en de ontwikkelingsstatus van een aantal belangrijke regio's.

Ontwikkelingsbeleid en plannen worden ook belicht, net als teeltprocessen. Ook worden kostenstructuren geanalyseerd. Verder geeft het rapport een beeld van de import/export-consumptie, cijfers over vraag en aanbod en marges voor kosten, prijzen, omzet en bruto winst.

Het rapport focust op de belangrijkste Amerikaanse spelers in de sector en geeft informatie zoals bedrijfsprofielen, beelden en specificaties van producten, prijzen, kosten, omzet en contactinformatie. Ook worden marketingkanalen geanalyseerd en wordt gekeken naar de levensvatbaarheid van nieuwe investeringsprojecten en de resultaten van algemeen onderzoek.

Het verslag bevat 143 tabellen en figuren. Hiermee worden belangrijke statistieken gegeven over de staat van de sector. Het verslag is zodoende een waardevolle bron voor informatie, begeleiding en richting voor bedrijven en particulieren met een interesse in de markt. 

Klik hier voor het rapport
Publicatiedatum: