Te huur: pand op Foodcenter Amsterdam

Tholen - Op het drukbezochte Foodcenter in Amsterdam zal binnenkort een locatie vrijkomen. Het pand van Van Mourik Groenten- en Fruithandel is te huur. Het bedrijf is gevestigd op een centraal punt. De oppervlakte van het pand is 275 m2 en het is goed onderhouden. De standplaats voor buitenverkoop is 50m2, de twee koelstellen zijn 72 m2 en 25m2. In het pand bevinden zich drie kantoren: twee kleine en een grote. Ook de gaskachelinstallatie is goed onderhouden.

Zie hieronder meer foto's van het pand.

Voor meer informatie:
Bel: 06-53462915
vanmourikbv@gmail.comFood Center Amsterdam

Het Food Center Amsterdam (FCA) is dé groothandelsmarkt in food van en voor de regio Amsterdam. FCA voorziet in de behoefte van de detaillist, de horeca en leveren onder meer aan zorginstellingen en supermarkten. Vlees, wild en gevogelte, vis, aardappelen, groente en fruit en algemene levensmiddelen uit binnen- en buitenland, het FCA heeft het meest veelzijdige en grootste assortiment aan verse producten in Nederland.
www.foodcenter.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.