Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

VOG steunt NPO Teriamik in Bari

Marlene appelen voor een goed doel

Van Zuid-Tirol naar Apulië voor een goed doel! Na een eerste partnerschap in 2014 steunt het 'Verband der Südtiroler Obstgenossenschaften'(VOG) met haar appelen ook dit jaar weer de non-profitorganisatie Teriamik in Bari, die sinds jaren solidariteitsprojecten in Afrika en Albanië verzorgt.

Vanaf 13 december worden er in de kerkgemeente San Giuseppe Moscati, in het plaatsje Triggiano (bij Bari), meerdere honderden kerstverpakkingen - bestaande uit zes Marlene appelen en een Kanzi appel - op de kerstmarkt verkocht. Deze markt wordt door Teriamik in samenwerking met andere hulpverenigingen en - groepen georganiseerd.

De opbrengst gaat naar de solidariteitsprojecten van Teriamik, die het dorp Koumì in Burkina Faso en het Albanese dorp Mamurras ondersteunen. Hiertoe telt ook het belangrijke project D.A.Ri.Vi (dall'acqua rinasce la vita, in het Nederlands: uit het water ontstaat nieuw leven).

Het VOG levert haar bijdrage aan deze markt in samenwerking met haar langjarige klant Nicola Paglionico.

Bron: www.vog.it

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.