Contargo start shuttledienst Rotterdam-Frankfurt am Main

Contargo start in januari een nieuwe spoorwegverbinding tussen Rotterdam en Frankfurt am Main. Deze Rhein-Main-Rotterdam Shuttle begint in eerste instantie met een vaste dienstregeling en twee retourritten per week. Het containervervoerbedrijf biedt deze dienst al enkele jaren aan en breidt deze nu met een eigen lijn uit.

Bestemmingen
De eerste volledige trein vertrekt op 11 januari in Rotterdam. Directe bestemmingen zijn de terminals ECT, APMT1, Euromax en RSC. Ook zijn er aansluitingen op en vanaf APMT2 en RWG en op overige deep- en shortseaterminals. De eerste tijd rijdt de trein twee keer per week vanaf Rotterdam naar Frankfurt, maar als er voldoende belangstelling is, kan de frequentie volgens Contargo worden verhoogd naar drie ritten.

Vertrekdagen
In Rotterdam vertrekt de trein op maandag en donderdag. Op dinsdag en vrijdag rijdt hij in tegenovergestelde richting vanaf de Contargo-terminal in het industriegebied Höchst in Frankfurt am Main.

Bron: EVO

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.