Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
exclusief geteeld door TB&S uit St. Pancras

Nieuwe rode spitskool 'Tinty'

Hazera introduceert Tinty, een unieke rode spitskool. Tinty combineert de rode kleur van rode kool met de vorm en smaak van spitskool. Waar een rode kool een hard en stug blad heeft, beschikt deze rode spitskool over een dunner en zachter blad. Dit zorgt voor een mild zoete en fijnere smaakbeleving. Door deze mooie, mild zoete smaak kan het product op vele manieren worden gegeten en is het volgens de veredelaar een echte smaakmaker.



Tinty kan worden gebruikt in een salade, maar kan ook worden gestoomd, gekookt (zelfs in de magnetron) of bereid worden in de wok. De frisse, rode kleur van de spitskool blijft behouden tijdens de bereiding.



Tinty kan worden aangeboden in diverse maten (gewicht van 300 tot 1300 gram) en kan dus ook worden geteeld als mini. Het product heeft een goede houdbaar­heid na de oogst, waardoor er nauwelijks afval is in de keten. Naast gesealed per stuk kan Tinty ook in een twinpack in combinatie met een groene spitskool worden geleverd.

De enige rode spitskool wordt sinds 2014 exclusief geteeld door TB&S uit St. Pancras en is jaarrond leverbaar.

Meer informatie:
Hazera
Marion Vissers
T: +31 162 690 900
www.hazera.nl
Publicatiedatum: