Joke Kras vertrekt bij Eminent en gaat verder met coaching bij stress en burn-out

"Na 14 jaar gaat Joke Kras Eminent verlaten. "Met veel passie heb ik me jaren bezig gehouden met de prachtig producten van Eminent. In die jaren heb ik veel geleerd en veel leuke mensen leren kennen. Buiten de sector weten eigenlijk weinig mensen hoe leuk de groentenhandel is. En helemaal als je je bezig mag houden met specialties."

"Maar nu is het tijd voor wat anders! In 2013 heb ik de studie voor stress-counselor afgerond, toen niet met de bedoeling om daar ooit helemaal mijn werk van te maken. Maar soms lopen dingen gewoon anders! Met de bijscholing puur gericht op stress en burn-out viel alles op zijn plaats. Dit is wat ik wil. Mensen helpen voorkomen zoveel last van stress te hebben dat ze op een gegeven moment echt niet meer verder kunnen. En mensen die niet op tijd de signalen hebben herkend en helaas in die vreselijke burn-out terecht zijn gekomen, help ik weer terug in hun energie te komen zodat er weer begonnen kan worden met re-integratie."

"Elke werkgever wil natuurlijk voorkomen dat ze te maken krijgen met de Wet verbetering poortwachter. Ik ben er voor de werknemer én de werkgever. Uiteindelijk is iedereen erbij gebaat om zo kort mogelijk uit het arbeidsproces te zijn en met plezier naar het werk te gaan. In 2013 heb ik Coaching& Counseling Westland opgericht. Per 1 januari wordt dat How2Change, puur gericht op stress en burn-out en het voorkomen daarvan. Ik bedank iedereen voor de fijne samenwerking en de leuke contacten, die ik zeker ga missen!"

Voor meer informatie:
Joke Kras
Mob: 06-81097836
info@how2change.nl
www.how2change.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.