In zijn gerechten verwerkt Levi zes verschillende zeewiervariëteiten, die met de hand geoogst worden door de Atlantic Holdfast Seaweed Company, die zelf de term 'zeegroenten' gebruikt. Zo zijn er bijvoorbeeld het vlezige Nori bekend van de sushi en Wakame dat een zacht zoete smaak aan Misosoep geeft.
Het eten van zeewier is gezond omdat het weinig cholesterol en vetten bevat. Verder bevat zeewier veel jodium, calclium en vitamine A en C.
Levi geeft aan dat het toevoegen van zeewier aan de basisvoeding als belangrijk voordeel heeft dat het lokale ecosysteem niet verstoord wordt. Zijn restaurant stelt zich ten doel om het consumeren van bewerkte voedingsmiddelen te beperken om zo bij te dragen aan duurzaamheid en natuurbehoud. "Het onder de aandacht brengen van product als zeewier, bevredigt onze vraag naar nieuwe, voedzame en smakelijke producten zonder dat we tekort doen aan onze doelstelling. Zolang dit product zorgvuldig geteeld en geoogst wordt, is er geen duurzamer levensmiddel mogelijk."
Bron: inverse.com