Empack 15 jaar in 2016

Bijna 4000 bezoekers op Empack ondanks verplaatsing

1 hal, 2 verpakkingsevents, een kleine 200 bedrijven, bijna 4.700 verpakkingsprofessionals en een zeer positieve sfeer zorgden ervoor dat Empack en Packaging Innovations een succes zijn geworden. Beide events werden vanwege de verhoogde terreurdreiging binnen 9 dagen verplaatst van Brussels Expo naar de Nekkerhal in Mechelen. Het stelde niet alleen de organisatie, maar zeker ook leveranciers, exposanten en bezoekers voor een uitdaging.De toegewijde en vastberaden verpakkingssector besloot alles in het werk te stellen om in Mechelen het jaarlijkse verpakkingsfeest door te laten gaan. Slechts een handjevol exposanten moest noodgedwongen afhaken. Met bijna 3.800 bezoekers hebben maar liefst 25% meer bezoekers Mechelen bezocht. Zo werden de standhouders, organisatie en haar partners bevestigd dat de juiste beslissing was gemaakt en hun flexibiliteit beloond.

Klik hier voor de fotoreportage

Er waren 200 exposanten, tal van nieuwe ontwikkelingen en drukbezochte Masterclasses. De bezoekers lieten zich trakteren op verpakkingsoplossingen en -verpakkingsinnovaties en letterlijk ook op tal van drankjes en hapjes. Deze werden door exposanten aangeboden op het Food Pack Terrace. De sprekers op zowel Empack als de Packaging Innovations Masterclasses hebben zonder problemen hun
agenda vrijgemaakt. Sprekers als Rowland Hemming over "The 6 secrets of packaging design!", Cate Trotter met "Key retail trends" en Martin de Munnik met neurowetenschappelijke inzichten over verpakkingen zorgden voor compleet volle theaters.

Empack 2016 een jubileumeditie
Na deze onvergetelijke editie viert Empack in 2016 haar 15e verjaardag, een editie om te vieren dus. Enkele feiten: Empack 2016 vindt plaats op 21 & 22 september 2016 samen met de logistieke beurs Logistics & Distribution. Deze combinatie legt de focus op interne logistiek en distributie.

Bezoek de website voor meer informatie:
www.empack.be
of
www.packaging-innovations.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.