Fruitmasters viert kerst met Telersdag

Tholen - Donderdag 9 december organiseerde Fruitmasters voor haar relaties de vijfde editie van de jaarlijkse Telersdag. In het logistieke centrum van Fruitmasters in Geldermalsen stonden houten kraampjes in kerstsfeer met divers aanbod en terrassen voor de koude en warme versnaperingen te wachten op zo'n 1400 telers en relaties met hun gezinnen. Een bezoekersaantal dat makkelijk gehaald moet worden want met een schaatsbaan en een kidsplein hoefde er niemand achter te blijven voor de oppas.

Bekijk hier de fotoreportage


Sjors Kruiper, Leonard Kampschöer, Henk Stigter en Kees de Kat

Ondanks de grootste opzet bleef de productie gewoon doordraaien en konden bezoekers een rondleiding krijgen door het pakstation en de koelhuizen. In het pakstation appelen worden per week zo'n 1,3 miljoen appelen gesorteerd. Daarnaast heeft Fruitmasters drie perenlijnen waarvan er onlangs een nieuw exemplaar is ontwikkeld voor de Migo.


1,3 miljoen appelen per week

In de Afmijnzaal presenteerde Henk Nooteboom de actuele projecten in de proeftuin
van Fruitmasters en deelde Olympisch Wereldkampioen zwemmen Maarten van der Weijden zijn verhaal over motivatie, doorzetten en winnen. Na het overwinnen van leukemie besloot hij van elke dag te genieten en zich door niets meer op te laten jagen, een keuze die al snel bleek te vervelen. Hij herpakte stelde zich een doel en won in 2008 goud tijdens de Olympische Spelen van Beijing.


Maarten van der Weijden en Leonard Kampschöer

Tenslotte praatte Leonard Kampschöer de aanwezigen bij over de laatste ontwikkelingen wat betreft de afzet van doordragende aardbeien, het verbeteren van de kwaliteit van Elstar, het idee achter de Migo-peer en het succes van de Nederlandse Conference-peer in het buitenland. Hier leest u morgen meer over op deze website.

Bekijk hier de fotoreportage

Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.