Tim Yzewyn, Yzewyn:

"Wij bieden veel meer dan een 'gewone' AGF-handelaar"

Tholen - Yzewyn & Co heeft een goed jaar achter de rug. Eigenaar Tim Yzewyn geeft aan dat het succes van de onderneming onder andere te danken is aan het uitgebreide assortiment. "Wij verkopen naast AGF ook veel andere producten, die gerelateerd zijn met groenten en fruit of de zakelijke relaties in de sector. Dit maakt ons bijzonder voor klanten. Alle verkopen zitten in een stijgende lijn. We hebben dit boekjaar onze hoogste omzet ooit behaald en dat is meer dan positief."Gin en pasta
Waarom al die nevenartikelen in het assortiment? "Dit omdat we een compleet aanbod willen brengen aan ons cli├źnteel. Het vloeit voort uit contacten die voorbijstromen en daarnaast op vraag van de klant. Ook kom ik soms leveranciers tegen die vragen om een samenwerking als distributeur van hun producten. Zo hebben we dit jaar bijvoorbeeld gedroogde pasta's van 'Sapori Di Casa' aan het gamma toegevoegd. Daarbij verkopen we nu artisanale Antwerpse 'Hentho-Gin', een product dat in eerste instantie niet in ons plaatje paste, maar nu bijzonder goed loopt. Ook verkopen we confituur en Italiaanse olijfolies van 'Fransesco D'Orazio' en is ons notengamma compleet aangepast dit jaar, zodat we een gepersonaliseerde verpakking kunnen maken. Dat is onze kracht: onze sterkte is dat we veel meer aanbieden dan een gewone AGF-groothandelaar."

Meer dan een 'gewone AGF-handelaar'

De handelaar is te spreken over diverse samenwerkingen met leveranciers. "Schulp-sappen lopen heel goed. Ik ben heel tevreden, zowel over de afzet als de samenwerking met het bedrijf. Ook de producten van Bonfait zijn zeer goed." Tim sluit een assortimentsuitbreiding in de toekomst niet uit. "Stel dat er nog meer op ons pad komt. Een vereiste is dat er natuurlijk wel vraag van de klant moet zijn. Daarnaast blijfven groenten en fruit onze corebusiness."

Voor meer informatie:
Tim Yzewyn
Yzewyn & Co
Groothandelsmarkt Antwerpen
Kielsbroek 4
+32 - (0)477 32 17 30
tim.yzewyn@yzewyn.com
www.yzewyn.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.