Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

huisvervoerder Versland Selection

Koos van Gaalen neemt Jan Beek Transport over

Per 1 december heeft Koos van Gaalen alle transportactiviteiten overgenomen van Jan Beek Transport te De Lier. "Beek was de huisvervoerder van Versland Selection te Poeldijk met vijf eenheden. De 4 chauffeurs worden ook overgenomen. Mede door gebrek aan opvolging en de leeftijd van Jan Beek is er is samenspraak met Versland gezocht naar een passende oplossing", aldus eigenaar Arco van Gaalen.Koos van Gaalen BV was ook al vele jaren transporteur voor Versland Selection en door de constante groei en uitbreiding bij Versland was er dringende behoefte aan een huisvervoerder met voldoende capaciteit en slagkracht. "De gehele transportplanning komt nu bij ons terecht en we zullen er alles aan doen om deze klant te ontzorgen, onder het motto: vers van het land, paar uur later bij de klant'", vertelt Arco, die samen met zijn vader Koos de directie voert. Door deze overname beschikt Koos van Gaalen nu over 53 vrachtwagens en in het seizoen nog uitgebreid met een aantal charters.

"Er zijn reeds voor het nieuwe seizoen alweer een aantal nieuwe trucks met trailers besteld en deze zullen in de plaats gaan komen van het verouderde materiaal van Beek Transport. Er wordt bij ons waar mogelijk MVO ondernomen en ook nu is er weer in de milieuvriendelijkste Euro-6 vrachtwagens geïnvesteerd", vervolgt Arco. "Tevens wordt er binnenkort op kantoor een nieuw plansysteem geïmplementeerd die naadloos aansluit op de boordcomputers in de wagens zodat we de beladingsgraad optimaal kunnen gaan benutten en onnodige lege kilometers waar mogelijk kunnen gaan vermijden."

Voor meer informatie:
Koos van Gaalen BV
Arco van Gaalen
ABC Westland 554
2685 DG Poeldijk
T +31 (0) 174 24 60 86
F +31 (0) 174 24 01 62
M +31 (0) 653 47 38 95
E arco@koosvangaalen.nl
I www.koosvangaalen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.