Nieuwe vers-Großmarkt Berlijn geopend

Met een openingsgala en een succesvolle eerste dag opende de nieuwe Hamberger Großmarkt in Berlin Moabit zijn deuren. De eerste reacties en feedback van klanten waren zeer positief, verklaart de onderneming. Met de nieuwe Großmarkt in de Moabiter Erna-Samuel-Straße investeert de onderneming uit München heel bewust in Berlijn en ziet voor de toekomst een groot potentieel.De nieuwe Hamberger Großmarkt biedt klanten "One-Stop-Shopping". In de 200 meter lange hal vinden klanten uit de horecabranche naast versproducten ook pannen, servetten, kaarsen en hygiëne artikelen.

De avond ervoor vierde Hamberger de opening met een groots event. Onder het mom van: " 's Nachts in de markt - Dinner en Party " waren rond 500 gasten uit de Berlijnse Horeca aanwezig. De avond werd geopend door de directie van de Großmarkt, de familie Hamberger en Thomas Lengfelder, hoofd directie van de Hotel- und Gaststättenverband Berlin (DEHOGA Berlin). 


Hamberger Großmarkt Berlin GmbH & Co. KG
Erna-Samuel-Str. 13, 10551 Berlin, Moabit
Tel. +49 (0)30 / 772 050-0
berlin@hamberger-cc.de
www.hamberger-cc.de/berlin

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.