Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Systeem bewaakt koelopslag op afstand

Bij de huur van een extra magazijn of koelhuis is het wenselijk dat de gebruiker de temperatuur van deze ruime(s) controleren en tijdig gewaarschuwd worden wanneer er iets fout gaat. Het Senseanywhere monitoring systeem biedt een effectieve, geruiksvriendelijke én betaalbare oplossing.

Binnen 10 minuten geïnstalleerd
Als u een nieuwe ruimte huurt kunt u met SenseAnywhere zeer snel en eenvoudig een real-time monitoring systeem installeren. U heeft geen extern IT bedrijf of een technische dienst nodig. De gehele installatie kan in enkele minuten geregeld worden. Geen internet aanwezig? Geen probleem!

SenseAnywhere monitoring voor tijdelijke magazijnen

Er zijn diverse locaties waar geen internetaansluiting beschikbaar is. Wij hebben een zeer simpele en goedkope oplossing om ook hier temperatuurbewaking met real-time alarmering te realseren. Onze oplossing stelt u in staat om alsnog op afstand alles in de gaten te houden. U ontvangt een e-mail zodra bepaalde temperaturen worden overschreden. Real-time bewaking van temperatuur, luchtvochtigheid én toegang

De Airosensor van Senseanywhere meet naast temperatuur ook luchtvochtigheid. Hierdoor kunt u het ruimteklimaat nog beter in kaart brangen. Met een smartphone, tablet of computer heeft u altijd inzicht in wat er in uw magazijn of koelhuis gebeurd.

Toegangscontrole van tijdelijk gehuurde ruimtes
Iedere Airosensor van Senseanywhere is ten slotte voorzien van een bewegingssensor. Indien u de sensor op een deur plaatst zal deze registreren wanneer de deur wordt geopend. Als dit gebeurt kunt u binnen enkele minuten een e-mail of een SMS ontvangen.



Meer informatie
T Service

Coen Boonen
Postbus 181
NL-6590AD GENNEP
T: +31 (0) 485 542626

F: +31 (0) 485 542444

E: info@tservice.nl
www.tservice.nl

Publicatiedatum: