Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Donderdag 10 december, Van der Valk Dordrecht

Ledenvergadering Comité Uienhandel GroentenFruit Huis

Donderdag 10 december vindt de jaarlijkse Ledenvergadering Uienhandel plaats voor de leden van GroentenFruit Huis. De vergadering is van 15.00 uur tot 18.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur). Locatie: Van der Valk Hotel Dordrecht, Laan van Europa 1600, 3317 DB Dordrecht
 
Programma
Tijdens de vergadering zal Fred Compeer (Kloosterboer Vlissingen) een presentatie geven over de ontwikkeling van de containerterminal in Vlissingen en zal het KCB haar visie geven over buitenlandse uien, die onder het Holland label verkocht worden. Tevens zal op interactieve wijze worden ingegaan op actuele onderwerpen in de sector zoals o.a. de markttoegangsdossiers, kwaliteitsonderzoek, de nieuwe promotiecampagne, het beursnoteringssysteem, etc.
 
Benoeming nieuw lid Comité Uienhandel
Recent heeft Gerard Hoekman (Mulder Onions) besloten, vanwege drukke werkzaamheden, zijn deelname aan het Comité Uienhandel te beëindigen.
Vanuit het Comité Uienhandel wordt dhr. J.C. (Koen) Nieuwenhuijse (M.B. Nieuwenhuijse B.V.) voorgedragen om hem op te volgen.

Leden van GroentenFriut Huis kunnen zich tot uiterlijk 4 december a.s. aanmelden via de website: www.groentenfruithuis.nl/ledenvergaderinguienhandel


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.