24Kitchen Aan Tafel

Superfoods en lokale AGF centraal in ‘24Kitchen Aan Tafel’

Vanaf 20 december om 11.00 uur beleeft 24Kitchen de start van een gloednieuw zondagochtend-programma genaamd '24Kitchen Aan Tafel'. 24Kitchen chef Miljuschka Witzenhausen presenteert vanuit de Amsterdamse Foodhallen dit tv-magazine voor food lovers. Vaste gasten aan tafel zijn Janny van der Heijden, Harold Hamersma, Ronald Giphart, Nadia Zerouali en Sara Kroos.

Het programma informeert de kijker over alles wat er speelt op het gebied van eten, drinken en kooktrends en bespreekt tegelijkertijd alle zin en onzin waar het gaat om voedsel. Zo komen in de eerste uitzending actuele onderwerpen zoals de culinaire feestmaand december en 'super foods' ter tafel. Een paar jaar geleden wist bijna niemand nog van het bestaan van super foods af, maar nu zijn de quinoa en gojibessen niet aan te slepen. De 24Kitchen-chefs gaan in het programma ook het land in, op zoek naar bijzondere producten en ingrediënten van eigen bodem. Ook krijgt de kijker tips over tafeletiquette en op welke wijze zonder stress een indrukwekkend Kerstdiner kan worden bereid. '24Kitchen Aan Tafel' is vanaf 20 december om 11.00 uur te zien en wordt geproduceerd door Blue Circle.

Channel Manager van 24Kitchen, Kirsten Gelissen: "De december maand is ook altijd een moment om even stil te staan en terug te kijken. We hebben met 24Kitchen een prachtig jaar achter de rug, waarin we veel nieuwe eigen programma's hebben gelanceerd. Onder meer Zoals Alleen Oma Dat Kan, 24Kitchen Food Truck Challenge en nu op de valreep 24Kitchen aan Tafel. Heel spannend, want voor het eerst maken we op 24Kitchen een divers magazine waarin een keur aan culinaire onderwerpen worden besproken in plaats van daadwerkelijk bereid. Onze nieuwe programmering heeft in november geleid tot de best bekeken maand ooit in onze historie, waarbij er maar liefst 4,3 miljoen mensen naar 24Kitchen hebben gekeken. We hopen hier met 24Kitchen aan Tafel een succesvol vervolg aan te geven en wensen alle kijkers fijne feestdagen en een inspirerend 2016."

De laatste maand van het jaar staat 24Kitchen in het teken van Deelcember met inspiratie voor feestelijke gerechten. Er staan meerdere premières op het programma, waaronder de 24Kitchen Christmas Special, Winterkost, Deelcember Verrassingsdiner en de Simply Nigellla Christmas Special.

Bron: Fox Channels Benelux
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.