Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Canada: BC Greenhouse Builders viert 65-jarig bestaan met jubileumkorting

Om het 65-jarig bestaan van het bedrijf te vieren geeft BC Greenhouse Builders vanaf nu tot 31 januari 2016 10% korting op alle kasaankopen. Daarnaast introduceert BC Greenhouse Builders "The 65th Anniversary Greenhouse Collection" [de Greenhouse 65-jarige Jubileumcollectie] van vier kassen tegen aanzienlijk gereduceerde prijzen gedurende heel 2016.Gevestigd in Surrey, British Columbia, is BC Greenhouse Builders Noord-Amerika's grootste fabrikant van hobbykassen, aangepaste kassen en kasontwerpen en biedt een volledige productlijn van economische, functionele en luxe landgoedkassen tot hobby en commerciële kasontwerpen en kasuitrustingen.

Het bedrijf biedt de grootste selectie glas en polycarbonaat kassen om aan alle behoeften, klimaten en budgetten te voldoen. De producten bieden de hoogste sneeuwbelastingen (32 PSF) en windbelastingen (85 mph) in Noord-Amerika.

Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht in 1951 en werd in 1972 gekocht door Henry Heinen, bedrijfsmedewerker sinds 1959, samen met zijn vrouw Greta. Met hun expertise in ontwerp en techniek leidt hun zoon Rick nu het bedrijf naar nieuwe markten met innovatieve ontwerpen en leeft de nalatenschap van BC Greenhouse Builders voort.

Marketing Director Angela Drake: "We zijn erg trots op onze 65 jaar in het bedrijfsleven en delen graag onze nalatenschap met onze klanten. De 65th Anniversary Collection is een ongelooflijk aanbod en met onze levenslange garantie, is het een deal die je niet wil missen."

Elke tuinier heeft unieke behoeften, dus BC Greenhouse Builders biedt een assortiment hoogwaardige glas en polycarbonaat kassen:
  • Cross Country Greenhouses – hobby DHZ kassen gebouwd op kracht en duurzaamheid
  • Commercial Greenhouses – permanente, onderhoudsvrije kassen, ideaal voor onderzoek, onderwijs, instellingen, winkelcentra en kwekerijen
  • Meridian Estate Greenhouses – luxe landgoedkassen, oranjerieën en serres
  • Custom Greenhouses – naar uw specificaties gebouwd
BC Greenhouse Builders' beste deal is een traditionele 8 x 10' dubbelwandige polycarbonaat, een ontwerp dat sinds de jaren 1950 populair is, dat vrijwel onbreekbaar is en ideaal voor de teelt. Het wordt geleverd met een levenslange garantie en een korting van $1.200.

Voor meer informatie
BC Greenhouse Builders
T: 1-888-391-4433 (gratis in North America) 
T: 1-604-882-8408 (in Vancouver)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.