Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

VS: recall bleekselderij breidt uit

De recall afkomstig van een E. coli uitbraak omspant meer dan 12 staten en omvat producten verkocht in grote supermarktketens, inclusief Walmart, Safeway en Albertsons.

Besmette selderij afkomstig uit Californie Taylor Farms Pacific was de bron van de Costco's chicken salad recall vorige week. De Food and Drug Administration breidde de recall van voedingswaren uit op dinsdag. Het gaat nu om 155.000 items zoals salades, groenteschotels en ander bereid voedsel.

Onder de betrokken winkels horen Walmart (WMT), Sams Club, Costco (COST), Albertsons (ABS), 7-Eleven, Target (TGT) en Safeway. De producten werden hoofdzakelijk verspreid in Westelijke staten, maar winkels in de staten Georgia, Arkansas, Nebraska en Hawaii zijn ook getroffen. Meer dan 45.000 Starbucks (SBUX) holiday turkey sandwiches, verspreid in California, Oregon en Nevada, hoorden er ook bij.

De Centers for Disease Control and Prevention zeggen dat 19 mensen zijn besmet in zeven staten over Amerika door het eten van Costco's chicken salade. Ambtenaren zetten het onderzoek naar de uitbraak voort.

Bron: kron4.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.