Uitstekende start voor Sharoni-kakiseizoen

Het seizoen voor SHARONI kaki is in oktober begonnen in de provincie Huelva. De verwachtingen zijn hooggespannen wegens de ideale weersomstandigheden, die bij hebben gedragen aan een uitstekende oogst wat betreft kwaliteit en volume. Consumenten zullen tot februari toegang hebben tot het product.De SHARONI van GRUPO MEDINA is een pitloze kaki met een vezelrijke vlezige textuur en aangename samenhang, die vers geheel gegeten kan worden. De variëteit heeft een felle oranje kleur en een textuur die krokant kan zijn als de kaki stevig is of geleiachtig als hij rijp is. Hij behoudt echter altijd zijn smaak. De SHARONI heeft een hoge voedingswaarde en bevat veel antioxidanten.


INTERTERRA vermarkt de gehele productie van GRUPO MEDINA. GRUPO MEDINA zelf is de grootste teler van Europa voor SHARONI kaki. De faciliteiten van het bedrijf bevinden zich in de gemeente Lepe en hebben grote kwaliteitscertificaten als BRC en IFS. De locaties voeren taken uit als het ontvangen, behandelen en verschepen van het fruit, dat geheel door eigen teeltbedrijven wordt geoogst. De gehele waardeketen valt onder de controle van GRUPO MEDINA, dat hierdoor consequent in staat is om de duurzaamheid en kwaliteit van het gehele proces te garanderen.


De merken SHARONI en MEDINA worden momenteel erkend door een aantal van de grootste markten in de wereld. GRUPO MEDINA heeft in zijn veertigjarig bestaan zich altijd toegelegd op innovatie en onderzoek, georiënteerd op de vraag van zijn klanten.Voor meer informatie:
Juan Soler
GRUPO MEDINA
Finca Valdeluz-Ctra Huelva-Ayamonte km122
Lepe, Huelva. Spain
T: +34 959383126
info@medinagroup.es
www.medinagroup.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.