Algemeen directeur Ton Wortel vertrekt per direct bij The Greenery

Algemeen directeur Ton Wortel vertrekt per direct bij groente- en fruitbedrijf The Greenery. Tussen hem en de Raad van Commissarissen bestaat een onoverbrugbaar verschil van inzicht over de manier waarop uitvoering wordt gegeven aan het beleid van de vennootschap.

De ingezette strategie van The Greenery, gericht op intensieve ketensamenwerking met Retail partijen en kostenbeheersing, wijzigt niet.Opvolging
De taken van Ton Wortel worden tijdelijk overgenomen door Philip Limvers, lid van de hoofddirectie van The Greenery.

De Raad van Commissarissen gaat op zoek naar opvolging in de directie. Zodra de opvolging van de vertrokken bestuurder bekend is, zullen wij u daarover informeren.

De vennootschap is de heer Wortel erkentelijk voor zijn inspanningen.


Vorige week hadden Bert Jansen (voorzitter) en mw. Mieke Bello (lid) hun commissariaat bij The Greenery B.V. al neergelegd. Beide leden verschillen van inzicht met de andere leden van de Raad van Commissarissen over de wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan het beleid van The Greenery en het toezicht daarop. Gerard Pronk is nu waarnemend voorzitter.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.