Mexico: Nieuwe EcoPack bananentray levert meer winst op

De eerste vrachten bananen verpakt in EcoPack trays hebben de markt in Mexico-stad inmiddels bereikt. Door de unieke Ecopack tray kunnen telers en handelaren een extra laag trays op een pallet laden, wat hen extra omzet oplevert.
Per teler komt dit neer op een omzetstijging van 10% ten opzichte van de huidige situatie.

Volgens bananenleverancier, Hector Perez Parizot, van Fruta Mexicana de Calidad, is de bananensector behoudend en gebruikt men al tientallen jaren dezelfde verpakkingsmethoden. "De EcoPack tray is de eerste innovatie tot nu toe, die goed ontvangen is."

Yossi Heiman, oprichter en directeur van Ecopack Green Box, is er van overtuigd dat het gebruik van de tray veel voordelen oplevert. "Een team van professionals heeft de afgelopen jaren de specifieke eisen en behoeften van de markt in kaart gebracht. Aan de hand hiervan werd de EcoPack tray ontwikkeld."


Door toepassing van deze verpakking, die zuinig en milieuvriendelijk is, bereiken bananen de consument in betere kwaliteit.

Voor meer informatie:
Ari Goren
Tel: +972-54-5722038
Fax: +972 (0)8-9361655
Email: olgoren@bezeqint.net

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.