Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Walsh Mushrooms opent nieuw bedrijfspand



Op donderdag 26 november werd op het Vale Park distributiecentrum het nieuwe pakhuis van Walsh Mushrooms officieel in gebruik genomen. Ruim 100 gasten waren hierbij aanwezig, waaronder cliënten en leveranciers. De officiële opening werd verricht door Val Wood, voorzitter van Wychavon Council. Lokaal parlementslid, Nigel Huddleston, kreeg daags na de opening een rondleiding over het bedrijfsterrein.



(L-R) Paul Parmenter, Padraic O'Leary (directeur), Nigel Huddleston (parlementslid) , Ronan Strong.

Met de uitbreiding, die €3,20 miljoen kostte, heeft het bedrijf haar faciliteiten met 1393.54 vierkante meter uitgebreid. Het bedrijf, dat 120 medewerkers in dienst heeft in Vale Park, zal hierdoor de verkoop van champignons kunnen uitbreiden. Momenteel verhandelt Walsh wekelijks zo'n 500 ton champignons. Met de investering in de nieuwbouw werd ook voor €227.000 aan zonnepanelen geïnstalleerd, die 60% van de energiebehoefte zullen opleveren. Ook de bestaande gebouwen werden van zonnepanelen voorzien, een investering van € 320.000. 

Directeur, Padriac O'Leary, legt uit dat de investering cruciaal was voor de toekomstige uitbreiding van het bedrijf, dat al ruim 30 jaar in Evesham gevestigd is. De aanleg van zonnepanelen geeft blijk van duurzaam en verantwoord ondernemerschap.

Voor meer informatie:
Paul Parmenter
Walsh Mushrooms
Tel: +44 01386 425 272
Email: [email protected]
www.walshmushrooms.com
Publicatiedatum: