Albert Knol wordt Algemeen Directeur Olympic Food Group

Thijs van den Heuvel, eigenaar van de Olympic Food Group, heeft Albert Knol per 1 januari 2016 benoemd tot algemeen directeur van Olympic Food Group (Olympic Fruit B.V., Hoofdman-Roodzant B.V.). Albert Knol zal Thijs van den Heuvel opvolgen, die eerder dit jaar aangekondigde zich als CEO te willen terugtrekken. Albert Knol is zeer ervaren en bekend in de AGF branche en is als CFO werkzaam geweest bij The Greenery.

Olympic Fruit B.V. in Barendrecht is in 2001 door Thijs van den Heuvel opgericht. Hoofdman-Roodzant B.V. opgericht in 1968 behoort sinds 2008 tot de Olympic Food Group. De afgelopen 15 jaar heeft Thijs van den Heuvel succesvol leiding gegeven aan de Olympic Food Group. Thijs van den Heuvel zal als eigenaar en ambassadeur verbonden blijven aan de Olympic Food Group, onder andere met betrekking tot activiteiten aan de investeringskant en mogelijke acquisities.

Thijs van den Heuvel is content met zijn opvolger: 'In Albert Knol hebben we een capabele directeur gevonden. Directie en medewerkers van de OFG-bedrijven krijgen met hem een ervaren bestuurder. Hij beschikt over ruime kennis en ervaring. Ik heb er vertrouwen in dat hij uitstekend leiding kan geven aan onze bedrijven".


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.