Zespri SunGold product van het jaar 2016

De SunGold kiwi van Zespri is in Duitsland uitgeroepen tot het product van het jaar 2016 in de categorie 'groenten en fruit'. Met de SunGold kiwi wint Zespri voor het eerst vers fruit de begeerde prijs, die bijna één op de twee Duitsers kent. De onderscheiding wordt jaarlijks door de Lebensmittel Praxis uitgereikt en is gebaseerd op een representatieve enquête onder consumenten tussen 18 en 65 jaar die een aankoopbeslissing moesten doen.

Aromatisch, zoet-sappig, rijk aan vitamine C

De Zespri SunGold kiwi werd in het voorjaar van 2015 geïntroduceerd en heeft nu al de consumenten overtuigd. Het goudgele, sappige vruchtvlees van de haarloze SunGold kiwi's smaakt bijzonder aromatisch en verfrissend zoet. SunGold kiwi's zijn bovendien bijzonder rijk aan vitamine C: ze bevatten per 100 gram drie keer zoveel vitamine C als sinaasappelen, waardoor reeds één kiwi de dagelijkse vitamine C-behoefte van een volwassen persoon op natuurlijke wijze dekt. Bovendien zijn SunGold kiwi's ware superfoods - ze bevatten bijvoorbeeld tien keer zoveel voedingsstoffen als appelen.

Verdere informatie is te vinden op: www.zespri.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.