Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Franse post levert verse groenten en fruit

La Poste en Kerbio.fr testen een nieuwe dienst in Rezé. Het initiatief zal ook buiten dit gebied worden gebruikt als het een succes blijkt. De hoeveelheid brieven, die wordt verstuurd, neemt af. La Poste zoekt naar nieuwe ideeën. Het nieuwste idee is het versturen van biologische groenten- en fruitmanden.

Het bedrijf Kerbio.fr werd gelanceerd door Coteaux Nantais en Provinces Bio. La Poste-werknemer Bernadette Moreau is de uitverkorene om het eerste pakket op te halen bij MIN (de nationale aandelenmarkt) en af te leveren tussen 9 en 12.30 uur.

Deze nieuwe dienst, een primeur in de Pays de la Loire, zal een jaar lang worden getest in de omgeving Rezé. Patrick Dumont, directeur marketingcampagnes in de tak post- en pakkettendiensten van La Poste in Loire-Atlantique-Vendée, laat weten dat "de algemene verwachtingen en eisen van lokale diensten zijn ontwikkeld" en dat dit initiatief strookt met de postdiensten van La Poste. De vergrijzing van de bevolking en het feit dat mensen meer thuis blijven, zijn ook positieve factoren voor de internethandel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.