Enes houdt zaak schoon met zitschrob-/zuigmachine van Kärcher

Enes, import- en exportbedrijf voor groenten en fruit, investeerde onlangs in de aankoop van een zitschrob-/zuigmachine type B150 van Kärcher. Mede-eigenaars Ercument Saka en Huseyin Culdur gingen daarvoor te rade bij stadgenoot Kärcher Center Venlo.


Marcus Busch, Account Manager Kärcher Center Venlo (links) en Ercument Saka, mede-eigenaar Enes BV bij de overhandiging van de nieuwe Kärcher B150 zitschrob-/zuigmachine.

Het schoonhouden van een productie- of opslagruimte voor voedingsmiddelen is een absolute vereiste. Dat geldt ook voor Enes, onderneming in Venlo waar dagelijks dagverse producten worden verhandeld. De grote hoeveelheden groenten en fruit voor levering aan exporteurs, horecaondernemers en supermarktketens komen - rechtstreeks uit het land van herkomst - eerst in het magazijn van ENF terecht. Niet alleen zijn er up-to-date laad-, los- en koelfaciliteiten. Dankzij de nieuwe Kärcher B150 zitschrob-/zuigmachine blijft de infrastructuur ook schoon.
Ercument Saka: "Onze keuze viel op Kärcher omwille van de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en de reinigingsprestaties van de machine. De prijs en de uitstraling van een kwaliteitsmerk als Kärcher ten slotte gaven de doorslag."
"Enes BV is gekend om zijn kwaliteit en snelle orderverwerking", aldus Marcus Busch, Account Manager Professional bij Kärcher Center Venlo. "Daar passen de kwaliteit en flexibiliteit van reinigingsspecialist Kärcher perfect bij."

Meer informatie:
Kärcher b.v.
Jop Küster, Marketing Manager
Minervum 7001b
4817 ZL Breda
T: 076-7501770
E: Jop.kuester@nl.kaercher.com
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.