Litouwen: Girteka Logistics investeert in Thermo-Transit

De aandeelhouders van het Deense transportgroep Thermo-Transit hebben een investeringsovereenkomst getekend met een van de meest toonaangevende transportgroepen in Europa, actief onder de merknaam van Girteka Logistics. De overeenkomst omvat 40% van het aandelenkapitaal van Thermo-Transit.

Thermo-Transit Denemarken A/S is een sterke speler op de Europese thermogereglementeerde transportmarkt en heeft meer dan 400 actieve trucks en trailers in heel Europa. Thermo-Transit Denemarken A/S is opgericht in 1987 en groeide sindsdien flink.

"Deze investering is onderdeel van onze strategie op lange termijn en zal ons helpen om onze groei te versnellen en ons merk op de markt te versterken," aldus Jesper Hansen, CEO van Thermo-Transit Danmark A/S. Kristian Kaas Mortensen, CCO van Girteka Logistics, stelt: "Thermo-Transit Danmark A/S is een zeer sterk bedrijf in Europa met een groot groeipotentieel. De belangrijkste factor was de combinatie van elementen binnen Thermo-Transit - ervaren medewerkers, hoge kwaliteit en een solide klantenbestand."

Thermo-Transit Denemarken A/S zal echter haar eigen merk en werkwijze onveranderd laten.

Voor meer informatie:
Kristian Kaas Mortensen
Girteka Logistics
Mob.: +370 614 89504
Tel.: +370 5 2323920
E-mail: kkm@girteka.eu
www.girteka.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.