Martijn van Mil nieuw directielid bij Alfa Pro IT

Per 1 januari a.s. treedt Martijn van Mil (42) toe als partner van Alfa Pro IT, software-ontwikkelaars voor (handels)bedrijven in de sierteelt en AGF-sector. Het Rijnsburgse bedrijf, gevestigd aan de Laan van Verhof 10, kent vanaf dat moment een driekoppige directie. Daartoe behoren ook Arie Lagerwerf en Cees van den Bosch die het bedrijf in 1989 oprichtten.


Martijn van Mil

Voor ALFA PRO IT geldt de toetreding van een derde partner als een strategische keuze. Met zijn komst waarborgt de onderneming haar continuïteit, ook wanneer één van de huidige partners over enkele jaren wil of moet terugtreden. Van Mil zelf noemt zijn stap 'een pracht van een kans' die hij vooral ook durft te pakken omdat hij een groot vertrouwen heeft in zowel het bedrijf en de medewerkers als in de producten.

Martijn van Mil kent een flinke staat van dienst binnen ALFA PRO IT. Na ooit geruime tijd als freesiaverkoper werkzaam te zijn geweest, ging hij in maart 2002 van start bij – toen nog – Alfa Automatisering. In de loop der jaren leverde Van Mil een belangrijke bijdrage aan de vele ontwikkelingen die de specialistische software doormaakte. Nog altijd heeft hij veel goede contacten in de bloemenwereld en volgt hij de sector op de voet.

Voor meer informatie:
Alfa Pro IT
Laan van Verhof 10
2231 BZ Rijnsburg
T (071) 402 11 91
F (071) 403 14 15
E info@alfapro.com
www.alfapro.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.