Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Flower Sprouts nu ook in Duitse supermarkten

Het bedrijf Fruvital Fruchthandelsgesellschaft verkoopt haar 'Kohlröschen' sinds kalenderweek 46 onder het merk 'Flower Sprouts' exclusief in de Duitse levensmiddelenhandel. "Onze 'Kohlröschen' zijn in diverse supermarkten in heel Duitsland verkrijgbaar", zegt Fruvital directeur Arnold van Vlorop, "Door middel van eerste testverkopen hebben we in het afgelopen jaar de markt uitgetest. Aangezien dit zeer succesvol verliep vindt de verkoop nu in heel Duitsland plaats via onze fruithandelsmaatschappij."Bij de 'Kohlröschen' (koolroosjes) gaat het om een kruising tussen spruiten en boerenkool. "Dankzij hun zoete, nootachtige smaak zijn ze uitstekend geschikt voor salades en als bijgerecht", beschrijft de directeur. De groente wordt in Engeland en in Nederland geteeld. "Bovendien testen we momenteel de teelt in Duitsland", vertelt Arnold verder. "Onze productie is daarnaast afgestemd op de vraag vanuit de klant. Onze producenten ontvangen een gegarandeerde prijs voor hun waren."

De eerste geïnteresseerden konden tijdens de Fruit Attraction in Madrid van dit jaar al kennismaken met de 'Kohlröschen'. "Onze 'Kohlröschen' hebben een mildere en zoetere smaak dan spruiten en bevatten dubbel zoveel vitamine - daarmee zijn onze 'Kohlröschen' de ideale wintergroente", aldus Arnold.

Meer over de 'Kohlröschen' is te vinden op www.flower-sprout.com

Arnold van Vlorop
Fruvital Fruchthandelsgesellschaft mbH
Hanns-Martin-Schleyer-Str. 35, 47877 Willich
Tel. : + 49 (0) 2154 / 88 429 0
info@fruvital.de
www.fruvital.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.