Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Voormalig paprikateler Arthur Zwinkels overleden

Voormalig paprikateler Arthur Zwinkels is vorige week donderdag overleden. Zwinkels was jaren lang paprikateler aan de Zwethlaan in Honselersdijk. Vorig jaar mei werd bekend dat hij een hersentumor had. Na een anderhalf jaar durende ziekte overleed hij afgelopen donderdag op 40-jarige leeftijd in het Hospice in Naaldwijk. Woensdag is er gelegenheid tot condoleren en donderdag vindt de begrafenis plaats.

"De hersentumor had een zeer agressieve vorm. De doktoren dachten in eerste instantie dat ze hem hadden weggehaald, maar na korte tijd bleek dat de tumor verder in zijn hoofd woekerde. Toen hoorden we al dat we niet in jaren, maar in maanden moesten denken", vertelt vriend Pieter Verduijn.
Pieter was zelf de afgelopen maanden volop in touw om geld op te halen voor zijn vriend, onder meer met AlpeDhuZes. "We hebben nog van alles ondernomen en een mooie tijd beleefd ondanks dat zijn lichaam verder aftakelde."

Klik hier voor de rouwkaart

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.