dubbel aantal bananen verkocht, actie herhaald

"Van Aarle "los met Chiquita"

Afgelopen week heeft Van Aarle een knalactie met Chiquita –bananen gehad. Alle klanten kregen de Chiquita–bananen aangeboden voor de scherpe inkoopprijs van € 0,85 per kilo. Deze knalactie werd, zoals klanten bij Van Aarle gewend zijn, ondersteund met winkelmateriaal zoals een stoepbordposter en een digitale facebook-post.Resultaat Chiquita-actie
"Het resultaat van onze 'knalactie' was fantastisch! Het was geweldig om te zien hoe onze klanten in totaliteit een verdubbeling van het aantal verkochte Chiquita –bananen voor elkaar kregen. We investeren graag om onze klanten met zulk soort mooie acties te kunnen verwennen. Daarom gaan we volgende week (week 48) onze klant nog een keer verwennen en deze actie herhalen", aldus Karin van Aspert (teamleider Commercie).

Van Aarle kijkt met een groei van 10% tevreden terug op de resultaten tot en met het 3e kwartaal. Daarnaast is het aantal klanten gestegen en zijn enkele klanten na een uitstapje elders weer hartelijk ontvangen. Ook is in de afgelopen maanden samen met de leveranciers en de kwaliteitsdienst een efficiencyslag gemaakt en deze zal in 2016 verder worden uitgediept.

Voor meer informatie:
Gebrs van Aarle
Kelly van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
Tel: 073-5441919
kelly@aarlegebrs.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.