"Geen afscheidsreceptie, maar donaties voor bouwmaterialen welkom"

Gerard Huigen met scholieren naar Ethiopië voor bouw school

Tholen - De publiciteit heeft Gerard Huigen nooit gezocht, maar voor deze keer maakt hij een uitzondering. Eind van het jaar stopt de importeur na 44 jaar werkzaam geweest te zijn in de AGF-handel. Hoewel hij zichzelf een 'ouwe knar' noemt, voelt hij zich nog springlevend. Eind februari 2016 vertrekt hij voor 2 weken met 18 leerlingen en 3 andere begeleiders van de Wolfert van Borsele school naar Ethiopië om zijn handen uit de mouwen te steken voor de Stichting 'Gaan en Doen' dat zich inzet voor de bouw van een school in Aleltu voor kansarme kinderen.Reis- en verblijfkosten worden door de deelnemers zelf gedragen. Het algemene doel van de stichting is het ter plaatse ondersteunen van de lokale bevolking in Ethiopië op allerlei gebieden. Middels acties en sponsoren willen we geld inzamelen om kleine en grote projecten te organiseren en te ondersteunen. Gerard gaat mee als begeleider van een bouwproject. "Vorig jaar zijn de muren gezet. Nu gaan we het dak erop leggen."

10.000 euro nodig voor bouwmaterialen
De groep zoekt echter nog een slordige 10.000 euro voor de benodigde bouwmaterialen. "Nu is het een aardige gewoonte in de AGF handel om een vertrek soms te vieren met een afscheidsreceptie om maar zeker te weten dat de betreffende persoon dan ook echt vertrekt", lacht Gerard. "Mensen die me kennen, weten dat ik op zo'n gebeurtenis niet zit te wachten. Maar in plaats van goede woorden, flessen drank etc. zou ik graag financiële hulp willen ontvangen voor de aanschaf van bouwmaterialen."

"Ik doe daarom een beroep op de AGF gemeenschap: Geef met gulle hand. Alle donaties (liefst) groot en klein zijn welkom op: IBAN NL87INGB0000715575 ten name van Wolfert van Borsele inzake Ethiopië", besluit Gerard.

In de kersteditie van het Vakblad Primeur gaat Gerard uitgebreid in op zijn jaren in de AGF-sector

Voor meer informatie:
Gerard Huigen
ghuigen@xs4all.nl
Mob: 06 53 380 836


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.