Enza Zaden en Tuinbouw Relatiedagen Venray

Seminar 'Kansen in de food sector'

Op woensdag 25 november organiseert Enza Zaden samen met Tuinbouw Relatiedagen Venray het seminar 'Kansen in de food sector | Welke trends zijn voor uw bedrijf van belang?' "Met dit seminar willen we een brug slaan tussen telersverenigingen en
handelsbedrijven," aldus Paul van Dijck, Crop Sales manager Enza Zaden en tevens dagvoorzitter tijdens het seminar. "We hebben er bewust voor gekozen om dit seminar te organiseren in samenwerking met en tijdens de Tuinbouw Relatiedagen Venray. Deze vakbeurs is een perfecte gelegenheid om over trends in de sector te praten en verschillende partijen uit de keten bij elkaar te brengen."

Sprekers
Tijdens het seminar geven sprekers als Hans van den Ende van Hillenraad en Jack Stroeken van Beebox een presentatie over de huidige trends en ontwikkelingen in de food sector. Het seminar vindt plaatst op woensdag 25 november van 13.00 – 16.00 uur in de Evenementenhal Venray. Neemt voor meer informatie en aanmelding voor het seminar contact op met Monique Mol van Enza Zaden (m.mol@enzazaden.nl). Kijk voor meer informatie op de website van Enza Zaden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.