Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ed Olivier, All Fresh:

"Jaarrond blauwe bessen van over de hele wereld"Tholen - Jaarrond blauwe bessen leveren vanuit alle delen in de wereld. Dat is het doel van ALL FRESH Exportaciones Ltda, een bedrijf dat in 2011 in Chili door een groep tuinders werd opgericht. Met fruit uit Chili, Argentinië, Uruguay, Peru, Mexico, Spanje, Marokko, Polen en de Verenigde Staten kan All Fresh vrijwel 12 maanden per jaar haar klanten van bessen voorzien. Ed Olivier vertegenwoordigt het Nederlandse verkoopkantoor. Bij LBP Rotterdam worden de aankomsten afgewikkeld en wordt de Europese distributie geregeld.


 
"Het Argentijnse importseizoen is nagenoeg ten einde, mede omdat de kwaliteit ook matig is geweest. Chili is al twee weken later in verband met de regen daar, maar het ziet er nu naar uit dat er redelijke volumes aankomen. Het blijft mondjesmaat omdat ze in de Verenigde Staten en Azië nog steeds grote prijzen maken. Toch zijn de prijzen in Europa voor goede kwaliteit blauwe bessen ook nog steeds best goed", vertelt Ed."Dankzij langjarige ervaring in de bessenbusiness, met name in de kantoren in Chili en Nederland, kan All Fresh gezien worden als een ervaren maar ook loyale partner voor haar klanten. Dat uit zich in een hoogstaande service waar het gaat om communicatie, snelle beantwoording van de klantenwensen en coördinatie van de verschepingen. Een kleine organisatie met een eenvoudige structuur leidt tot een concurrerende positie in de bessenwereld waarbij alle externe diensten zijn ondergebracht bij professionele partners", vertelt Ed.


 
In de loop der jaren hebben we een dusdanige positie weten te realiseren dat we in de VS de leidende supermarkten tot onze klanten kunnen rekenen en in Europa de grootste importeurs dagelijks worden beleverd", vertelt Ed. In Azië, met name in Hong Kong, heeft All Fresh een samenwerking met Moon Hill waardoor het grootste deel van China ook van blauwe bessen kan worden voorzien.


 
"All Fresh biedt zowel conventioneel als biologisch fruit en streeft er naar door middel van directe contacten met zowel de tuinders als de klanten, zo dicht mogelijk bij de markt te blijven en de leverancier er van te verzekeren dat iedereen in de keten zijn uiterste best zal doen voor het beste resultaat", zegt Ed.
 
Voor meer informatie :
Ed Olivier
All Fresh
Mob: 0653679522
ed@allfreshexport.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.