Fotoreportage AGF-Kennis(sen)dag 2015 bij BelOrta

Tholen - Op 17 november vond de eerste AGF-Kennisdag in België plaats bij de grootste veiling van Europa. Uit de reacties die we hoorden van bezoekers was het evenement zeer geslaagd. Voorafgaand aan het event bij BelOrta bezocht een groot deel van de groep Brouwerij Het Anker in Mechelen. Bij de ambachtelijke brouwerij kreeg men een rondleiding door het historische gebouw. De brouwzaal kon worden bekeken en men kon genieten van een heerlijke 'Carolus'. De personen, die met de bus waren, konden hier natuurlijk extra van genieten.Klik hier voor de fotoreportage van het bezoek aan de bierbrouwer

Klik hier voor de fotoreportage van de avond

Aangekomen bij BelOrta kon men weer mee met een gids waarbij men de aanvoerloods, de nieuwe loods met permanente koeling en de kistenwasserij kon bezichtigen. Aan het eind van de middag waren er twee sprekers: Joeri van den Bergh en Bas Birker. Joeri sprak over de generaties Z en Y en hun gedrag en Bas zorgde voor een hilarische noot. Hiervoor werden ook mensen uit het publiek 'gebruikt', met name de voorzitter van Hoogstraten had het zwaar te verduren.
Bas refereerde nog enkele keren aan de AGF-sector, waarbij zowel aardbeien, spruiten als uien werden genoemd. Ook kwamen de tegenstellingen tussen Belgen en Nederlanders land aan bod. Bas is een Nederlander, maar woont al jaren in België.

Na afloop van de twee presentaties stond er een heerlijk buffet en borrel klaar en was het tijd om gezellig bij te praten.

Bij deze willen we de sponsors nogmaals hartelijk bedanken voor het sponsoren van onze Kennisdag op 17 november 2015! Mede door jullie bijdrage is dit event mogelijk gemaakt én succesvol verlopen. BelOrta extra bedankt voor het openstellen van de locatie en de uitstekende verzorging!

Bedankt voor jullie komst en tot de volgende keer!

Klik hier voor de fotoreportage van het bezoek aan de bierbrouwer

Klik hier voor de fotoreportage van de avond

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.