Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Kalettes ontvangt innovatieprijs 2015

Kalettes, dehybride van boerenkool en spruitjes, heeft de StarChefs InnovatorAward 2015 gewonnen tijdens het 10e jaarlijkse Internationale ChefsCongres (ICC) voor het beste nieuwe product in de voedsel- endranksector. 
Het ICC is eendriedaags culinair symposium voor de voedsel- en dranksector, gehostdoor StarChefs.com (een online magazine voor culinaire insiders uitde restaurantsector). Het congres is een ontmoetingsplaats voormensen, talent en ideeën, maar erkent ook innovatieve en creatieveproducten. Kalettes werd door ICC-leveranciers gehuldigd omdat hetproduct 'zowel de verbeelding als de smaakpapillen prikkelt'.

We zijnontzettend blij met deze prijs en voelen ons vereerd dat we chefsover het hele land kunnen inspireren met ons nieuwe product",zei Kraig Kuykendall, verkoopmanager van Tozer Seeds America, hetbedrijf achter Kalettes. "Kalettes is het eindresultaat van 15 jaartoewijding, dus het feit dat zowel professionals als consumenten erblij mee zijn, is voor ons de beste uitbetaling."
Tozer Seeds, hetgrootste familiegroentekweekbedrijf in Engeland, heeft meer dan 10jaar onderzoek gedaan voor het ontwikkelen van Kalettes. De hybridesmaakt zowel zoet als nootachtig en combineert de beste kenmerkenvan beide oudergroenten. Hij is niet genetisch gemodificeerd, maarwerd ontwikkeld door traditionele kruisbestuivingsmethoden.

 

Tozer Seeds heefteen exclusieve marketingovereenkomst met een aantal bedrijven voorhet telen en verhandelen van Kalettes. Dit om de groente eenconsistente identiteit te geven, waardoor consumenten hem gemakkelijkkunnen herkennen. De bedrijven die de marketingovereenkomst hebbengetekend, zijn 4Earth Farms, Classic Salads, Mann Packing, Ocean MistFarms, Southern Specialties en WP Rawl. De zaden van Kalettes zullendoor Johnny's Selected Seeds aan kleine boeren en thuistelersworden verkocht.
 Kalettes is voorzowel retailers als foodservicedistributeurs direct via debovengenoemde bedrijven beschikbaar. Voor meer informatie over enrecepten met Kalettes, bezoek www.kalettes.com.


Contact:
Tel: (+1) 763-951-2005

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.