Nieuwe gemaksverpakkingen voor groenten en fruit

Het bedrijf Growers Are Us introduceert twee nieuwe productlijnen: VegDeLite en FruitDelicious producten. De VegDeLite lijn bestaat uit groenten en groentemixen, verpakt in zakken die geschikt zijn voor de magnetron. Het formaat van de zakken varieert van een portie voor 1 persoon (175 gram) tot familiezakken (600 gram).

De consument heeft de keuze uit sperziebonen, sugarsnaps, peultjes en broccoli, maar kan ook gaan voor een mix van bijvoorbeeld sugarsnaps, broccoli, wortelen en doperwten of aspergepunten en broccoli.De VegDeLite producten bevatten minder dan 50 calorie├źn per portie en hoeven alleen even in de magnetron. De kleinere verpakking zijn ideaal voor een gezonde snack, terwijl met de grotere verpakkingen een familiemaaltijd kan worden bereid. Alle groente wordt geteeld en verpakt in Guatemala en is het hele jaar door verkrijgbaar. 

De nieuwe FruitDelicious lijn bestaat uit drie unieke exotische fruitsoorten, die zowel voedingsbewuste consumenten aantrekt als mensen die iets nieuws willen proberen: babypruimen, kerspruimen en goudbessen (ook wel de Kaapse kruisbes). Het fruit wordt geteeld en verpakt in Colombia en is verkrijgbaar van november tot mei.


Voor meer informatie:

Growers Are Us, LLC
Dan Wahl (+1) 305-606-0550
Mark Vertrees (+1) 954-347-8057

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.