Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Grotere containerschepen op lijn Marokko - West Europa

De Europese rederij Seago Line voegt grotere schepen toe aan z'n dienst die Marokko met West- en Noord-Europa verbindt. Dit in voorbereiding op het Marokkaanse citrusexportseizoen.

"In de aanloop naar Kerst voorzien Marokkaanse telers Britse supermarkten van een aanzienlijk deel van hun citrus. Deze nieuwe overzeese connectie betekent voor retailers een betrouwbare, snelle route", aldus Robert Clegg, algemeen manager van Seago Line. "Met een transporttijd van slechts vijf dagen kan fruit in minder dan twee weken worden geplukt, verpakt, verscheept en in het schap liggen."

De grotere schepen, die met een capaciteit van 1.400 TEU-containers in staat zijn vierhonderd containers meer te vervoeren dan de huidige schepen, kunnen ook meer dan 250 reefercontainers meenemen. 

De schepen zullen nu de volgende havens aandoen: Casablanca, Agadir, Tilbury, Rotterdam, Bremerhaven, St Petersburg, Bremerhaven, Antwerpen en Casablanca. De volledige rotatie neemt vier weken in beslag.

Voor meer informatie:
Josh Turner
Seago Line
Tel: +44 (0)151 243 6313
E-mail: joshua.turner@maersk.com
www.seagoline.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.