Luuk van der Pal beste CFO bij familiebedrijven

Finance Director Luuk van der Pal heeft vandaag de eerste Familiebedrijven Award voor financieel directeuren bij familiebedrijven gewonnen tijdens het jaarcongres van Finance Transformation. De jury gaf prees de betrokkenheid van Van der Pal in de business en bij overnames.

"Ik ben er enorm trots op," zegt Van der Pal. "Voor mij betekent deze prijs een erkenning van het professionalisme van de afdelingen Finance en Control in het bijzonder en Enza Zaden in het algemeen."Familiebedrijven Award voor financiële directeuren
Behalve Van der Pal waren de CFO's van Lely Group, Florensis Holding en Westland Kaas Groep genomineerd. De jury bekeek bij elk van deze genomineerden hoe zij hebben bijgedragen aan het succes van het familiebedrijf door dingen anders te doen, te durven innoveren en te vernieuwen. Ook keek de jury bij welk van de bedrijven de financieel directeur een duidelijke stem heeft ten opzichte van de familie en ervoor zorgt dat de groei duurzaam verankerd wordt.

Dit jaar is de Familiebedrijven Award voor financiële directeuren van familiebedrijven voor het eerst uitgereikt. "Binnen de CFO Community vormen Finance Directors of CFO's van familiebedrijven een groep die te maken heeft met bepaalde specifieke kenmerken van een familiebedrijf," vermeldt de organisatie op de website. "In een familiebedrijf vormt de CFO de schakel tussen het bedrijf en de buitenwereld en de familie. Hij of zij biedt een rationeel tegenwicht voor de ondernemers uit de familie, die een meer emotionele band hebben met hun bedrijf."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.