Nieuw aardbeienkistje gebruikt 75% minder ruimte

Het bedrijf 'OuG Hadel' zal op de expoSE in Karlsruhe (18 en 19 november 2015) de 'QuicksHolzklappkiste' aan een internationaal vakpubliek presenteren. Dit nieuwe houten aardbeienkistje zou vergeleken bij gebruikelijke aardbeienkistjes 75% minder opslagruimte innemen, meldt OuG Hadel.Zo passen er bijvoorbeeld 700 kistjes gestapeld op een pallet in plaats van slechts 160 zoals bij de gebruikelijke kistjes. Een glijstopper voorkomt dat de kistjes op de pallets alle kanten op schuiven.

Mocht de bodem onooglijk geworden zijn, dan is deze eenvoudig en voordelig te vervangen, waardoor de kistjes voor de directe verkoop meerdere malen kunnen worden ingezet. Naast de decoratieve waarde van de kistjes kan er tegenover de klant gedocumenteerd worden dat er duurzame grondstoffen worden ingezet aangezien de kistjes geproduceerd worden uit snel groeiend populierenhout.

Meer informatie is te vinden op www.expo-se.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.