Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Storm verwacht: code geel voor onweer en wind

Het KNMI waarschuwt voor zware windstoten en onweer, aankomend in vanmiddag en vanavond.Vanaf halverwege de middag trekt een smalle zone van actieve (onweers)buien snel van west naar oost over het land, mogelijk met hagel. Hierbij komen tevens (zeer) zware windstoten voor, aan de kust tot ca. 100 km/u, landinwaarts tot ca. 90 km/u. In de avond en nacht naar zaterdag houden in de kustprovincies de buien met windstoten aan, landinwaarts neemt de buienactiviteit geleidelijk af.

Vanaf halverwege de middag trekt een smalle zone van actieve (onweers)buien snel van west naar oost over het land, mogelijk met hagel. Hierbij komen tevens (zeer) zware windstoten voor, aan de kust tot ca. 100 km/u, landinwaarts tot ca. 90 km/u. In de avond en nacht naar zaterdag houden in de kustprovincies de buien met windstoten aan, landinwaarts neemt de buienactiviteit geleidelijk af.

Bron: KNMI

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.