Chili: Eerste dag PMA Fruittrade drukbezocht

In Chili beleefde de PMA Fruittrade beurs eergisteren zijn eerste dag. De beurs, die twee dagen duurt, is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de Zuid-Amerikaanse fruitsector. Voor de meeste deelnemers is het een goede dag geweest. Eén exposant ontving zelfs al bezoekers voor de officiële opening van het evenement. Aan het begin van de de dag was er een grote toestroom van bezoekers maar naarmate de dag vorderde, werd het rustiger. Afgezien van de stands, zijn er ook presentaties en ronde tafelbijeenkomsten. Na afloop van de eerste dag, gaven de organisatoren een receptie die drukbezocht werd.


 
Tijdens de tweede dag van PMA Fruittrade zal er wederom veel informatie uitgewisseld, genetwerkt en onderhandeld worden. Gedurende de dag, zullen er diverse presentaties gehouden worden, onder andere over wereldwijde handelsstromen, transport en koeltechnieken. Peru zal een het één en ander vertellen over groei en concurrentie. Uiteraard zullen alle 125 standhouders ook weer aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

 

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.