Vogel AGF gaat zich richten op verwerkende industrie

Vogel AGF B.V. is inmiddels ruim 10 jaar onderdeel van de Best Fresh Group in Poeldijk en vervult binnen de groep de rol van vollegrondspecialist. Kansrijke marktontwikkelingen en de pensionering van Peter Steltenpool zijn voor de groep aanleiding om de strategie voor de komende jaren opnieuw te bepalen.
 
Deze strategie omvat onder andere dat Vogel AGF nog meer gepositioneerd zal worden als dé specialist voor de groenten verwerkende industrie in Europa.
Tevens gaan we ons richten op het verhandelen van lokaal geteelde producten aan retail relaties in Noord-Nederland. Hierbij wordt de kennis, het netwerk en de kracht van de Best Fresh Group optimaal ingezet.
 
De komende tijd zal Vogel AGF haar relaties bezoeken om deze plannen toe te lichten en de gezamenlijke kansen in te vullen. Hans Veenink en Gertruud Kieft zijn aangetrokken om dit verder op te pakken en vorm te geven. Bertus van Tricht zal op eigen verzoek het bedrijf verlaten.
 
Voor meer informatie:
Vogel AGF
Groothandelsmarkt 17
1681 NN Zwaagdijk-Oost

Hans Veenink : 0228-565060 / 06-57557291
Gertruud Kieft : 0228-565904 / 06-20593783
Mart Valstar : 0174-530800
Edwin Vanlaerhoven : 0174-530800

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.