Nieuw bij Pacbelimex

'Vergeten groenten-pakket' populair in Frankrijk en Noord-Europa

Tholen - Vergeten groenten worden door de aandacht die ze tegenwoordig krijgen, niet snel meer vergeten. Er worden diverse concepten opgezet om de consument aan deze groente te herinneren. Ook exporteur Pacbelimex speelt in op deze trend. "We bieden sinds deze week een pakket aan met vergeten groenten", vertelt verkoper Brecht Decaestecker. "Zo proberen we deze producten meer onder de aandacht te brengen."Mix van producten
Het pakket bevat knolselder, pastinaak, rode biet, gele en paarse wortel en aardpeer. "Op vraag van de klant kunnen wij ook een andere mix samenstellen. De producten worden hier verpakt in een speciale houten verpakking met een gewicht van 2,5 kilo. Zo kopen klanten meerdere groenten tegelijk en hoeven ze deze niet meer apart aan te schaffen."In trek
Het volledige pakket is nog maar net geïntroduceerd en al erg in trek. "In Frankrijk hebben we ze al geleverd en de verkoop loopt heel goed zowel in supermarkten als groothandelsmarkten. Er komt ook vraag uit andere landen, zeker uit Noord-Europa. We verwachten dat de interesse toeneemt en hebben sterk de indruk dat dit wel gaat lopen."

Pacbelimex exporteert zowel naar retailers en groothandelaren. "Het hangt af van de markt, maar we proberen de pakketten zo veel mogelijk tegen een vaste prijs af te zetten." Pacbelimex is exporteur, maar wil de komende tijd ook meer inspelen op niches. "We merkten dat er vraag naar was, dus daar wilden we meer mee gaan doen. Mogelijk volgen er nog meer nieuwe zaken binnenkort."

Voor meer informatie:
Brecht Decaestecker
Pacbelimex
Diksmuidesteenweg 335
BE-8800 Roeselare - België
Fax: +32 51 24 18 90
Tel: +32 51 24 00 05
www.pacbelimex.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.