Drukte bij opening Hanos Delft

Tholen - Het was een drukte van belang tijdens de opening van Hanos Delft - Den Haag. De groothandelaar opende op 9 november om 7:00 uur haar deuren. Hanos Delft zit in de top drie van de grotere Hanos-winkels in Nederland. Het is de eerste groothandel van de keten in deze regio en telt 25.000 vierkante meter met een bovenverdieping van 7.000 vierkante meter. De vestiging in Delft wordt aangestuurd door directeur Frans Kieftenbeld, voorheen werkzaam bij Kruidenier Foodservices.

Zeer geslaagd
De dag van de opening verliep voorspoedig. Wilco van Asten, hoofd van de AGF-afdeling: "We hadden veel bezoekers verwacht, maar er waren meer kijkers dan kopers. Het leuke was dat een groot deel horecaklanten ook al kwam inkopen. De verkoop verliep boven verwachting. Tot het einde van de dag kwamen bezoekers kijken. Er stond zelfs een file buiten. Zeer geslaagd dus!"De AGF-afdeling heeft een groot en diep assortiment. Volgens Wilco Van Asten is de afdeling ruimer van opzet. "De winkel is nu één geheel met een lange koelwand. Voorheen werd met twee klimaatzones gewerkt, nu is het één grote ruimte. Er is een lange koelpresentatie voor de gesneden producten."Hij benadrukt dat Hanos zich focust op de betere horeca. "We willen een exclusieve doelgroep bedienen en zijn daarom ook strenger in het toelatingsbeleid."Hanos is de internationale horeca groothandel voor de horeca en bedrijvenmarkt met een exclusief en voordelig assortiment vers, food en non-food producten.Voor meer informatie:
www.hanos.nl/Groothandels/Groothandel/Opening-HANOS-Den-Haag-Delft.htm
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.