Braziliaanse Piel de Sapo REI voor Europa

Itaueira Agropecuária introduceert de nieuwe samenwerking met CoolFresh España oom hun eigen oogst aan Piel de Sapo REI te exporteren naar Spanje en Portugal. De tweede container is onlangs in Spanje aangekomen en het bedrijf verwacht tot eind februari te kunnen exporteren. Op dit moment wordt een container per week geëxporteerd, maar het bedrijf hoopt de volumes op te voeren.De afgelopen 10 jaar heeft Itaueira Agropecuária samen met CMR Fruits/Infinita in Spanje samengewerkt om hun gele meloenen naar Europa te verschepen. Adriana Prado van Itaueira Agropecuária legt uit dat CMR zijn eigen productie aan Piel de Sapo in Brazilië heeft. Zodoende besloten ze om met een nieuwe distributeur in Spanje en Portugal Piel de Sapo REI te introduceren. Het was niet moeilijk om tot de beslissing tot samenwerking met CoolFresh España te komen, omdat Itaueira al goede ervaringen had in de samenwerking met CoolFresh Rotterdam. 

Adriana wijst op de goede smaak van haar meloenen en op de goede brix-levels van meer dan 14%. Dit jaar is er sprake van grote meloenen met een kleine zaadkern, waardoor de meloenen meer uniek zijn. Dit zou bij moeten dragen aan het succes van de meloenen in de winter in Europa, als er geen Spaans aanbod is. Itaueira heeft als doel om consistent te groeien en hun merk op te bouwen in de Spaanse en Portugese markt. Tijdens het Fruit Attraction-evenement, dat door Itaueira Agropecuária voor het eerst werd bijgewoond, konden bezoekers de producten proeven. Er werd positieve feedback verkregen over de smaak en zoetheid van het product, wat al iets zegt over hoe de Piel de Sapo REI op de markt ontvangen zal worden. 


Voor meer informatie:
Adriana Prado
Itaueira Agropecuária S/A
Rua João Lobo Filho, 423
Fátima - Fortaleza/CE
CEP 60055-360
T: +55 (85) 4008 9113
F: +55 (85) 4008 9117

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.