1 en 2 december op de SS Rotterdam.

Tweede EU Forum & Roundtabels over opkomst digitaal in de AGF-teelt

Met internet op de tractor, spuitboom en in de kas gaat technologie gebruik binnen de AGF-teelt, zowel kas als vollegrond, een volgende fase in. Sprekers tijdens het tweede EU Forum & Roundtabels laten zien wat dat betekent voor telers en technologieleveranciers.


Zo neemt M. Prins, Priva de deelnemers mee in haar visie op de Future of Growing in een digitale tuinbouw. Prof. Salah Sukkarieh, University of Sydney & Australian Centre for Field Robotics laat zien hoever de ontwikkelingen al zijn met robots in AGF. Ook speelt de identificatie van bedrijf en perceel hierbij een belangrijke rol; zo rolt de UN haar BlueID uit voor elke teler in de wereld. Ook J. Wozniak van het International Trade Center is van de partij en K. Kuhl, voorzitter Peak of the Market & President of Canadian Horticultural Councilgeeft zijn visie op Teeltmanagementinformatie. Maar in de wereld van TEELT4.0 ontbreek ook GEOgrafische informative niet. Robots en drones worden gestuurd op geografisch (satelliet)data en J. Wilson van AGgateway, vertelt hoe dit in de Verenigde Staten georganiseerd wordt via SPADE-programma.

Meer informatie en aanmelden
Alleen deelnemen aan het Forum of alleen komen cherry picken tijdens de Roundtables kan door het kiezen voor het aanmelden voor een dag. Een andere mogelijkheid is dat bijvoorbeeld de directie deelneemt aan het forum en een medewerker aan de meer detail-sessies bij de Roundtables. Dit kan aangegeven worden in het aanmeldformulier op de website.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.